Sertifikalı Ücretsiz İlk Yardım Eğitimi

Eğitim Bilkent Üniversitesi Merkez Sağlık Merkezi doktorları tarafından verilecektir. İki gün boyunca sürecek eğitim pratik uygulamalar, animasyonlar, oyunlar içermektedir. Eğitim sonrasında katılımcılara Sağlık Bakanlığı tarafından bir sınav yapılır. Katılımcılar bu sınavı geçmeleri durumunda İlk Yardımcı sertifikalarını almaya hak kazanırlar. Sertifikalar Sağlık Bakanlığı onaylı olup sahip olan kişiye bir ilk yardımcı kimlik kartı ile verilir. Sertifikaların üç yıl kadar geçerlilik süresi vardır.

DOST olarak bu sertifikanın alınmasını şiddetle öneriyoruz. Unutmayın ki öğrenceğiniz bilgileri yakınlarınızın başına gelebilecek büyük sağlık problemlerinden tutun da doğada karşılaşabileceğiniz en ufak sorunlara kadar her yerde kullanabilirsiniz.

Tarihler: 14-15 Kasım 2015; 21-22 Kasım 2015; 28-29 Kasım 2015

Saat: 09.00-17.00

Yer: Bilkent Üniversitesi Doğu Sağlık Merkezi Binası

İletişim:

• Web Sayfamız: www.dost.bilkent.edu.tr
  • Mail Adresimiz: dost [at] bilkent.edu.tr
  • Sorumlu Kişi: Alparslan Çelik – 5379517113

DİP NOTLAR

• Eğitim dili Türkçe’dir.
  • İki gün sürecek eğitim her iki gün de 09.00-17.00 arasındadır.
  • Eğitimde 20 kişilik kontenjan vardır. Limitin aşılması halinde yeni kayıtlar için yeni seanslar eklenecektir.
  • Eğitime sadece Bilkent Üniversitesi mensupları katılabilir.
  • İlk Yardımcı Sertifikasının alınması için derslere katılım zorunludur.
  • Sınav eğitimden sonraki hafta Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği bir yerde yapılacaktır. Ulaşım ücretsiz olup, kampüse gidiş dönüş organizasyon tarafından karşılancaktır.
  • DOST bünyesinde yapılacak olan ileri pratik eğitimler için bu sertifikaya sahip olunması zorunlu koşulmuştur.

Kayıt İçin