Bilkent DOST 2023 Güz Dönemi Teorik Dersleri Başlıyor!

Herkese Merhabalar!

Bilkent Doğa Sporları Topluluğu olarak güz dönemi teorik derslerimiz 28.09.2023 tarihinde saat 18:00’da G Binasının G-236 sınıfında başlıyor! Bundan sonraki tüm teorik derslerimiz de saat 18:00’da aynı sınıfta gerçekleşecektir. Herhangi bir değişiklik olursa Whatsapp grupları aracılığı ile haber verilecektir.

Eğitim Programı ve Puan Sistemi İşleyişi:

• Pratik etkinliklerimize katılım sağlanması için yeterli teorik bilgiye sahip olunması gerekmektedir. Bu nedenden dolayı, pratik etkinliklere katılınabilmesi için teorik derslerde minimum %80 katılım oranı aranmaktadır.
  • Eğer bir pratik etkinlikte kontenjan sorunu yok ise, bu kural, yönetim kurulu katılmak isteyen katılımcıyı uygun gördüğü takdirde, esnetilebilir.
  • Eğer bir pratik etkinlikte kontenjan sorunu var ise, bu kural uygulanır.
  • Eğer bir katılımcı, pratik etkinliğe kayıt yaptırıp, pratik etkinliğe gelmez ise yoklama puan sistemimizde eksiye düşer. Kayıt yaptırmayıp katılmadığı takdirde ise puan sisteminde eksiye düşme durumu olmaz.
  • Pratik etkinliklere kayıtlar, pratik etkinliklerden hemen önceki teorik derste alınır ve kesinleştirilir.
  • Katılımcılar, pratik etkinliklerde paylaşılan gerekli malzeme listesindeki ekipmanları kendileri sağlamak durumundadırlar. DOST Yönetim kurulu her etkinlikten önce hangi ekipmanların kulüp tarafından sağlanacağını Whatsapp gruplarından açıklar.
  • Daha öncesinde Bilkent DOST bünyesinde eğitim almış mezunlarımız etkinliklere katılabilirler.
  • Halihazırda Bilkent Üniversitesinde Master veya Doktora öğrencisi olanlar teorik ve pratik derslerimize katılabilirler.

Eğitim programımız: